Juhlintaa ja sekoilua Helsingissä

Menneenä viikonloppuna olin taas käymässä Helsingissä. Tällä kertaa reissun aiheena oli Lihastautiliiton nuorisotoiminnan 20-vuotis juhlallisuudet Agroksenmäen holvikellarissa.

Agroksenmäen holvikellarin ovella
Agroksenmäen holvikellari on 150-vanha olutkellari.

Juhlissa oli ihan mukava tunnelma, vaikka montaa muuta juhlijaa en tuntenutkaan. Tilaisuudessa esiintyi myös iPadeilla soittava iBändi. Jopa minä eksyin tanssilattialle, mutta ei kerrota siitä muille mitään. 😉

Siinähän olen minä
Siinähän olen minä…
… ja siinä myös. 😉

Tällä kertaa hotellina oli Holiday Inn Helsinki City Centre. Kallista yöpyminen oli siellä, mutta unenlaatu jäi heikoksi. Patja oli nimittäin kuin kivi ja asentoa sai vaihtaa jatkuvasti. Eihän reissuihin lähdetäkkään nukkumaan, olisi silti kiva edes vähän nukkua.

Viimeiseksi kerron ”hieman” nolon tapauksen reissusta. Tuo hotelli oli 70 metrin päässä rautatieasemasta ja joku (en minä) oli tilannut taksin kyseiselle matkalle. Teki mieli kadota, kun taksikuski kysyi: ”Haluatteko oikeesti mennä taksilla?” Googlen mukaan matka oli hieman pidempi. Että sattuuhan näitä ”paremmissakin piireissä.

Kukakohan tuokin lienee?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa