Meijän viikko ol tälläne

Olipa taas mielenkiintoinen viikko, ei voi muuta sanoa. Meidät valittiin Kaakkois-Suomen lihastautiyhdistyksen Savonlinnan seudun yhteyshenkilöiksi. Viikko päättyi Kiian mukavaan yökyläilyyn.

Maanantai:

Syötiin Maijun ihan itse valmistamaa lohisalaattia, joka oli todella hyvää. Salaatissa oli lohta, paprikaa, kurkkua, oliiveja ja sipulia. Sekaan lisättiin myös mozzarellaa ja lisänä tarjolla oli täytettyjä kirsikkapaprikoita ja viininlehtikääryleitä.

Kuvassa salaattia.

Tiistai:

Lapsuudestani tuttu kenkäkoulu palautui kotiin. Niinpä päätimme Maijun kanssa käydä heti testaamaan sitä. Maiju olisi lapsena halunnut samanlaisen, muttei koskaan sellaista saanut. Nyt tämä vääryys siis korjattiin 😉

Maiju ja kenkäkoulu.

Keskiviikko:

Maiju kyllästyi aina hiekkaiseen ja likaiseen lattiaan, ja päätti tarttua itse moppiin. Kyllä tuli puhdasta jälkeä! Vammaisenakin voi tehdä yllättävän paljon kodinhoidollisia asioita kun vaan vähän soveltaa.

Emäntä siivoaa.

Torstai:

Käytiin päiväkahvilla Punkaharjun satamassa ”haisevan tehtaan varjossa”. Ilma oli kaunis ja kahvi maistui ihan erilaisena ulkona nautittuna. Tehtaanportit avautuvat muuten hyvin, kun sähköpyörätuoli menee ohi.

Tehtaan luona kahvetta.

Perjantai:

Pehmolelumme halusivat tutustua uuteen tulokkaaseen, joka on kylläkin menossa kohta toiseen kotiin. Hieno perhosen näköinen lasten talutusreppu saapui Ebay:n kautta.

Joukolla koolla eläimet.

Lauantai:

Saatiin hiehon jauhelihaa ja päätettiin kokkailla siitä hampurilaispihvejä. Herkullisia pihvejä tulikin, paljon parempaa kuin mikään McDonaldsin tai Hesburgerin hampurilainen! Jauhelihan voittaa mennen tullen kaupan tuotteet.

Hampurilainen kasassa.

Sunnuntai:

Pikkuinen Kiia-tyttö oli lauantaina ja sunnuntaina  luonamme yökylässä. Kiia tykkää kovasti koirista, kerrankin joku silittää meidänkin koiraa.

IMG_0564

 

Vastaa