Hyvää ruokaa, pikkuvieraita… – Niistä syntyi tämä viikko

Tähän viikkoon ennen joulua mahtui niin hyvää ruokaa, elektroniikan uusimista kuin vieraitakin. Lisäksi käytiin Savonlinnassa ja virittäydyttiin jo joulun tunnelmaan. Tässä viikko kuvineen:

Maanantai:

Päivän kuvassa oli pizzaa, Myrttisen suolakurkkuja ja kolmas oli arvoitus blogin seuraajille. Nyt on aika paljastaa, että kyseessä oli hevosta säilykepurkista. Vielä äskettäin hirnuneessa lihassa näkyi vielä piiskan jäljet.

Ruokana pizzaa, suolakurkkua ja heppaa.

Tiistai:

Joulu saapuikin jo tällä viikolla, kun uusi HP:n tietokone saapui postissa. Nyt kelpaa taas kirjoitella juttuja blogiin, kun ei jumita eikä hurise. Maijun uusi kännykkä saapui samassa paketissa, keltainen on aika pirtsakka väri!

Maijun uusi Lumia ja minun läppäri.

Keskiviikko:

Käytiin syömässä Savonlinnan Uskudar-Kebabissa, ehkäpä maailman parasta kebabia. Paikka ei petä koskaan! Mukana kuvassa Maiju ja hänen avustajansa Jenni. Osa varmaan muistaa hänet blogistani aiemminkin, pienet ovat siis piirit.

Maijulle pepperonipizzaa ja muille kebabia


Torstai:

Makuuhuoneemme ikkunaa koristaa näin joulun alla upea Airamin Jouluikkuna-valokoriste. Se valaisee kauniisti muuten hämärää tilaa.

Nätti kynttelikkö.

Perjantai:

Hätäinen Joulupukki ei jättänyt meitä rauhaan loppuviikostakaan, vaan kävi jo toisen kerran etuajassa tuomassa kuusen alle paketteja. Pukki erehtyi kiireessä niin, että pari pakettia oli vaihtunut ja mennyt vääriin paikkoihin. Onneksi asia oli korjattavissa.

Lahjapaketteja kuusen alla.

Lauantai:

Neljä enon kullanmurua oli kylässä yhtäaikaa. Kolme vanhinta, iältään 8-11, viihtyivät oikein hyvin tietokoneiden ääressä. Nuorimmainen on vasta 3 viikkoa vanha ja tykkäsi olla enonsa sylissä. Maiju ihastui vauvaan kovasti, ja alkoi haaveilla myös omasta pienestä kääröstä…

Suloinen tyttö sylissäni.

Sunnuntai:

Jouluvieraita riitti myös viikon viimeiselle päivälle, kun Jaakko-veljeni ja hänen pieni Kiia-tyttönsä kävivät. Yhdessä syötiin pipareita ja kahviteltiin.

Kiia syö piparia.

Vastaa