Runo Maijulle

Kirjoitin Maijulle pienen runon, kun hän sitä pyysi. En ole ikinä ennen runoja kirjoittanut, mutta tämä tulee suoraan sydämestä. Piku-sana joka runossa esiintyy, on sitten ihan oikein kirjoitettu, se on puhekielessämme pientä tarkoittava sana.

Runo

Rakastan tosi paljon sinuu,
niin kuin siekin minuu.

Sie kun kömmit peiton alle,
lämmität minuu kuin piku-nalle.

Sie oot miule tosi kiltti,
vaikka oon välillä ihan nilkki.

Oot minuu kohtaa niin hyvä,
rakkauteni on hyvin syvä.

Nelma-siskontyttö kävi kylässä ja istui tyytyväisenä Maijun sylissä

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa