Juha Tapio esiintyi Savonlinnassa ja omisti biisin meille

Juha Tapio on yksi minun sekä Maijun suosikeista. Olemme kiertäneet tämän upean artistin perässä usealle paikkakunnalle. Tämä juttu kertoo siitä, kun Juha Tapio esiintyi Savonlinnasalissa lauantaina 5. huhtikuuta 2014. Liput paljon odotettuun konserttiin oli hankittu jo hyvissä ajoin ennen konserttia, sillä ovelta ei näihin tapahtumiin ovelta saa.

Konsertti oli niin hyvä kuin odotinkin aiempien kahden konsertin perusteella. Nautittiin valtavasti Maijun kanssa joka hetkestä. Tanssittiin musiikin tahdissa, jäykkä yleisö luuli varmaan pakkoliikkeiksi. Mutta sehän nyt ei meitä haitannut yhtään.

Ennen konserttia olin pyytänyt Koetinkivi Oy:n kautta, että Juha omistaisi minulle ja Maijulle ”Meillä on aikaa” -biisin. Tuota biisiä kuuntelimme molemmat, kun taistelimme lakiteitse siitä, että saamme elää ja asua yhdessä.

Mitä huominen ottaa, antaa
Sitä tänään vielä et voi kantaa
Eikä ne murheet meihin yllä

Meillä on aikaa vielä
Nauruun, leikkiin ja rakkauteen
Iloon ja ukkosen jylinään
Meillä on aikaa vielä
Kääntää kellot kohdalleen
Joka ainoa päivä on tänään

Juha Tapio

Konsertin jälkeen Juha tuli vielä tervehtimään meitä. Suuri kiitos Juhalle konsertista ja biisin omistamisesta. Kiitos myös Koetinkiven Petrille, joka järjesti biisin omistamisen meille..

IMG_0769
IMG_0771
Juha Tapio esiintyi.
IMG_0794
IMG_0797
Myö ja Juha Tapio.

Jälkikäteen lisään juttuun, että saman vuoden aikana laitoimme hakemuksen ohjelmaan nimeltään Suomi Love ja pääsimme siihen mukaan. Tuossa samaisessa ohjelmassa kerrottiin tarinastamme ja Juha Tapio esitti meille tämän samaisen biisin. Seuraavan vuoden alussa tämä ohjelma tuli televisiosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa