Konemusiikki vaihtui iskelmään – Tuure Kilpeläinen panimoravintola Huvilan terassilla

Konemusiikki vaihtui iskelmään torstai-iltana, kun Savonlinnassa panimoravintola Huvilan terassilla esiintyi Tuure Kilpeläinen. Oli mukava päästä verestämään vuoden takaisin fiiliksiä, sillä silloin käytiin Maijun kanssa ensimmäisellä yhteisellä keikalla samaisessa paikassa ja tietenkin saman esiintyjän keikalla.

Malttamattomana odotetaan keikan alkua.
Malttamattomana odotetaan keikan alkua.
Tuure ottaa yleisön haltuun.
Tuure ottaa yleisön haltuun.

Kuumassa kesäsäässä ulkolavalla järjestetty keikka oli jälleen kerran loppuunmyyty. Eikä Tuuren esiintyminen vähentynyt yhtään tuota fiilistä. Vaikka vuosi sitten järjestetty keikka oli parempi, ei tämäkään varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Tuuren lavaesiintyminen oli taattua laatua. Hän saa varmasti yleisön syttymään illasta toiseen. Eikä Kaihon Karavaanin osuutta tähän voi mitenkään väheksyä, pojat osaavat hommansa vakuuttavasti.

Todella kauniissa tahtoisin tahtoisin -biisissä Yonan osuuden lauloi Pihla Pohjolainen. Nuori nainen lauloi todella kauniisti.

-
Pihla ja Tuure
Tiukka ote rakkaan kädestä.
Tiukka ote rakkaan kädestä.

Yritettiin keikan jälkeen päästä tapaamaan Tuurea, mutta kertoivat hänen jo lähteneen mukana olleen perheensä kanssa. Juuri kun olimme poistumassa huvilan pihasta taksilla ryntäsi herra taksin sisälle, jossa juteltiin hetki ja saatiin nimmari. Hän jopa muisti minut edellisiltä keikoilta.

Tuuren karavaani kiittää.
Tuuren karavaani kiittää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa