Suolaista ja makeaa, sekä yhä vipattava menojalka

Tällä viikolla on syöty jäätelöä, kotiuduttu reissusta ja oltu taas menossa. Kaiken keskellä olen silti kerennyt jopa leikkiä! Lepohetkiäkin on ollut, vaikka kyllä kesällä kuuluu mennä ja valvoa. 🙂

Maanantai

Oltiin aika väsyneitä matkatessamme takaisin kotiin Summer Sound-reissulta. Junassa on hyvä matkustaa, ja upea reissu oli kaiken sen väsymyksen arvoista! Kotiin on silti aina ihana palata.

Väsyneet, mutta onnelliset matkaajat junassa
Väsyneet, mutta onnelliset matkaajat junassa

Tiistai

Seuraava päivä otettiinkin ihan levon kannalta, ja nautittiin vain löhöilystä. Sain postissa vaatteita ulkomailta, ja tässä niitä availen. Pietari tottakai halusi ensimmäisenä nähdä, mitä se vaimo taas on keksinyt.

Maiju avaa postia, Pietari ottaa rennosti
Maiju avaa postia, Pietari ottaa rennosti

Keskiviikko

Oli ihanaa tulla kotiin käytyäni Savonlinnassa sairaalalla, kun miuta odotti vastaleivotut muffinssit. Rakas oli vielä väsännyt niihin meidän nimikirjaimetkin 🙂 Kyllä maistui! Reseptin löydät toisesta blogistamme, täältä.

M & P-muffinssit
M & P-muffinssit

Torstai

Käytiin katsomassa Tuure Kilpeläisen keikka Savonlinnassa, Panimoravintola Huvilassa. Lämmin sää, hyvä seura ja livemusiikki, voiko parempaa olla? Keikan jälkeen luovuin jo toivosta nähdä Tuurea ja saada nimikirjoitus, mutta herra juoksikin invataksiimme kirjoittamaan nimmarit ja tervehtimään. Taksikuskin ilme oli aika veikeä 😉 Kiitos Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani upeasta illasta!

Malttamattomana odotetaan keikan alkua.
Malttamattomana odotetaan keikan alkua.

Perjantai

Iltapalaksi teki mieli jäätelöä, ja väsättiin vähän erikoisempi annos. Itsetehtyä kinuskikastiketta, mansikkahilloa sekä paprikapäälysteisiä suolapähkinöitä vaniljajäätelön kanssa. Kannattaa kokeilla! Miun uusi suosikki onkin sotkea aina jäätelöön suolapähkinöitä.

Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta, paprikapäälysteisiä pähkinöitä ja mansikkahilloa
Vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta, paprikapäälysteisiä pähkinöitä ja mansikkahilloa

Lauantai

Pietari meni lepäilemään päivällä ja halusi katsella jotain hyvää ohjelmaa. Meidän makuuhuoneen telkkarissa on Chromecast-laite, jolla voi lähettää ohjelmat vaikka läppäristä telkkariin. Laitoin sitten keittiöstä läppäriltä näkymään Pikachu-tanssivideon. Hyvinhän tuo miestä hytkytti, vaikkei ehkä ihan tätä ohjelmaa tarkoittanut… 😀

Pietari pötköttää sängyllä ja katsoo laatuohjelmaa!
Pietari pötköttää sängyllä ja katsoo laatuohjelmaa!

Sunnuntai

Mie olen keräillyt tässä kesän kuluessa vanhaa Pound Puppies-lelusarjaa. Miulla oli itselläni näitä taloja yksi ollessani lapsi, mutta nyt olen innostunut niistä uudelleen. Nykyajan lelut on tehty kyllä todella kestäviksi, ei uskoisi että nämäkin ovat -80-luvun lopulta.

Pound Puppies-lelusarjan taloja
Pound Puppies-lelusarjan taloja

 

Vastaa