Viikonloppuna konemusiikki soi ja puhetta piisasi

Viime viikko oli ihanan rankka ja päivän kuva juttu tulee nyt pari päivää myöhässä. Vietettiin nimittäin mukava pitkä viikonloppu Helsingissä rakkaan kanssa. Viikonloppuun kuului muun muassa Summer Sound -festarit, shoppailua ja hyvää ruokaa.

Maanantai:

Uusi Ikeasta äskettäin ostettu lehtiteline saatiin seinälle. Nyt kelpaa Maijun ottaa aamulehti itse ohimennessään, kohti kahvinkeitintä.

Teline

Tiistai:

Maijun lelukeräily-harrastus sai jälleen lisäystä, kun tällainen Puppy In My Pocket-sarjan talo ilmesty. Mitähän seuraavaksi…

Puppy

Keskiviikko:

Kuvatekstinä vain surullinen hymiö, se saa monet miettimään tätä kuvaa ja ihmettelemään mitä on tapahtunut. Päivän kuva Maijun sormista olikin siis vähän hämäystä. Kuvalla tarkoitettiin sitä, että Maijun sormukset ovat mystisesti kadonneet. Sinne meni kauniit korut.

Sormukset puutuvat.

Torstai:

Me ollaan lähdössä konemusiikkifestareille Helsinkiin. Jos vielä vuosi sitten joku olisi sanonut, että lähden Summer Sound Festivaliin niin olisin nauranut. Nytpä kuitenkin sen tein.

Laukut

Perjantai:

Lopultakin Maijun ja ehkäpä minunkin kauan odotama Summer Sound festarit koittivat Helsingin messukeskuksessa. Tässä kuvassa olemme festaritunnelmissa. Minun piti käyttää aurinkolaseja, koska upeat valotehosteet kävivät silmiini.

IMG_3064

Lauantai:

Käytiin syömässä Scandic park hotellin ravintolassa shoppailun jälkeen. Ruokana söin riista-wallenberginpihvin, joka ei ollut mitenkään erikoinen. Ihan perusjauhelihapihvi, joka on saanut nimensä ruotsalaisen Wallenbergin pohattasuvun mukaan.

IMG_3103

Sunnuntai:

Summersound festarit päättyivät maanantain puolella. Tapahtuma oli minulle positiivinen yllätys, eikä konemusiikin kuuntelu ei varmasti jää minun osaltani tähän. Kannatti lähteä mukaan laajentamaan muusiikkigenreä.

IMG_3185

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa