Hepokatin maatilamajoitus

Maijun sisko perheineen oli kesäreissulla täällä suunnalla ja he yöpyivät Punkaharjulla maatilamajoituksessa Hepokatissa. Paikka sijaitsee Vaahersalon saarella, Punkaharjun kansallismaisemassa.Hepokatista löytyy edullisen majoituksen lisäksi lounaskahvila, josta saa leivonnaisia, aamiaista, keittolounasta ja iltapalaa etukäteen tilattuna. Kotieläinpihassa asuu Vertti-poni, lampaita, vuohia, kanoja, kaneja, ankkoja, possuja, kissoja ja Sisko-koiraa. Lisäksi löytyy riihiKalleria ja pihapiirissä voi harrastaa vaikka mitä.

En itsekkään ollut koskaan käynyt Hepokatissa, vaikka se sijaitseekin niin lähellä. Mukava paikka tuo oli ja etenkin lapset nauttivat. Kahvilan gluteeniton mutakakku jäätelön ja hillon kanssa maistui hyvin. Kannattaa vierailla, jos täälläpäin liikkuu.

IMG_7468
Päärakennuksessa sijaitsi kahvila.
IMG_7442
Moi vuohi!
IMG_7447
Possut päivälevolla.

 

IMG_7441
Sehän on Late.

 

Heinä
Heinäseipäitä voi tehdä vaikka itse.
IMG_7504
Kahvila oli siisti…
Kakku
ja mutakakku oli hyvää.
IMG_7491
Vamaset pääsivät tauluun.

 

IMG_7480
Upeat maisemat kruunasivat kaiken.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa