Uusi koti

Tällä kertaa julkaistavan bloggaukseni aiheena on tulevaisuus, jota onneksi ei voi kukaan ennustaa. Yksi suuri askel meidän elämässä on tulossa eteen vielä tämän kuluvan kesän aikana.Olemme nimittäin Maijun kanssa ostamassa aivan omaa asuntoa, niin kuin moni teistä jo tietää. Oma, yhteinen asunto on meillä ollut haaveissa noin vuoden ajan.

Ensimmäisen kerran kävimme lainaneuvotteluissa viime elokuussa Punkaharjun Osuuspankissa. Tuolta emme kuitenkaan saaneet minkäänlaista vastausta, vaikka kyselimme sitä syksyn aikana. Asuntoja myös katselimme, mutta muiden elämänmuutosten varjoon asia jäi. Ehkä parempi niin, kun silloin olisimme saattaneet ostaa edellisen vuokra-asuntomme.

Nyt kesäkuussa päätimme varata uuden ajan lainaneuvotteluihin, tällä kertaa Savonlinnan Nordeaan. Vastaanotto oli aivan toisenlainen ja saimme lainalupauksen käydessä. Niinpä lähdimme etsimään todenteolla sitä omaa kotia. Sitten sattuikin mieletön tuuri, kun jo kolmas katsottava kohde tuntui oikealta. Olin varautunut paljon pidempään etsintään, sillä sähköpyörätuolilla liikkumiseen soveltuvia asuntoja ei ole kauheasti tarjolla. Etenkään kun budjetti on rajallinen.

Lähellä Savonlinnan keskustaa sijaitseva uusi kotimme on kolmio kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Talo ei ole kovin uusi, mutta todella siistissä kunnossa. Vain kynnysten madalluksia pitää tehdä. Ja tietenkin Maijulle se pinkki seinä. 😉

IMG_7758

Uusi koti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun