Synttäreitä ja uusia asukkaita

Lumi tuli maahan, mutta nopeasti se myös katosikin. Jälleen on siis yksi harmaa viikko tallusteltu eteenpäin ja näin se meni täällä suunnalla.Viikon alku meni niin erikoisesti, että kuviakaan ei tullut yhtään otettua. Eipä sillä, että kuvattavaakaan olisi ollut.

Lauantaina olimme viettämässä kummipoikani Eeropekan 13-vuotis syntymäpäiviä. Nopeasti se aika vaan kuluu, kun noin iso poika on jo. Samalla saatiin viettää aikaa ihanien Katariinan ja Kristiinan kanssa.

IMG_9544

IMG_9547

IMG_9551

Meille muutti tällä viikolla myös muutama uusi asukas, kun Keijo-kettu ja Pumpuli-Pentti asettuivat taloon. On ne vaan ihania veijareita.

IMG_9577 IMG_9570

Tämmöinen oli lyhykäisyydessään meidän marraskuun viimeinen viikko. Miten Sinun viikkosi kului? Tapahtuiko mitään ihmeellistä vai oliko ”normi” viikko?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa