Etsitkö elämänmakuista työtä, jossa työvuorot ovat vaihtelevia?

Haetaan henkilökohtaisen avustajan kesälomien sijaisuuksiin ja äkillisiin poissaoloihin/sairaslomiin tuuraajia Savonlinnaan.

Sinulta edellytämme reipasta ja huumorintajuista työotetta, luotettavuutta sekä rehellistä maalaisjärjen käyttöä. Olethan valmis myös matkustelemaan ulkomailla ja kotimaassa. Henkilökohtaisena avustajanamme tarvitset myös fyysistä kuntoa, koska työhön liittyy nostoja sekä esimerkiksi sängyssä kääntelyä.

Sinulle tarjoamme monipuolisen ja rennon työilmapiirin. Olemme 28- ja 30-vuotias matkusteleva ja liikkuvainen aviopari, käytämme liikkumiseen sähköpyörätuoleja ja hengitystämme avustavat hengitystukilaitteet. Kaikkien apuvälineiden käyttöön opastetaan.

Kuulumme molemmat HETA-liittoon ja noudatamme HETA:n TES:iä. Palkanmaksajana toimii Savonlinnan kaupunki. Palkka on 11,88/h € + lisät.

Hakemukset sähköpostitse pietari@f1-kimi.com tai postimursu@gmail.com

IMG_6557

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa