Työ: Haetaan henkilökohtaista avustajaa – Ota rohkeasti yhteyttä

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Savonlinnaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8. saakka. Työsuhteen jatko tämän jälkeen on myös mahdollinen.

Työtä on tarjolla keskimäärin 40 tuntia viikossa. Työ sisältää yö- ja/tai päivävuoroja. Tämä on neuvoteltavissa.

Sinulta edellytän reippautta ja oma-aloitteisuutta, perus arjenhallintaa, sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä välillä nostoja suoritetaan myös käsin. Työ on vaihtelevaa ja samanlaisia päiviä on harvoin, olethan ns. “elämällä töissä”.

Olen sähköpyörätuolilla liikkuva 33-vuotias mies, tarvitsen avustajaa kaikissa päivittäisissä toimissa sisältäen kaikenlaista henkilökohtaisen hygienian hoidosta ruuanlaittoon. Harrastan valokuvausta, suhtaudun intohimoisesti ruuanlaittoon ja leivontaan, pidän matkailusta, hyvien tarjousten metsästystä ja huonosta huumorista. En etsi hoitajaa, vaan reipasta tekijää.

Minä toimin työnantajanasi, palkan sijaismaksajana toimii Sosteri. Kuulun Heta-Liittoon, jolloin palkka on 12,11 €+lisät. Työhakemukset liitteineen osoitteeseen pietari02@gmail.com Otan yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin.

Työ: Haetaan henkilökohtaista avustajaa – Ota rohkeasti yhteyttä
Siirry sivun alkuun