Siirry sisältöön

Työ: Haetaan henkilökohtaista avustajaa

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Savonlinnaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8. saakka. Työsuhteen jatko tämän jälkeen on myös mahdollinen. Työtä on tarjolla 30-40 tuntia viikossa, sisältäen yö- ja päivävuoroja.

Sinulta edellytän reippautta ja oma-aloitteisuutta, perus arjenhallintaa, sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä välillä nostoja suoritetaan myös käsin. Työ on vaihtelevaa ja samanlaisia päiviä on harvoin, olethan ns. “elämällä töissä”.

Olen sähköpyörätuolilla liikkuva 33-vuotias mies, tarvitsen avustajaa kaikissa päivittäisissä toimissa sisältäen kaikenlaista henkilökohtaisen hygienian hoidosta ruuanlaittoon. Harrastan valokuvausta, suhtaudun intohimoisesti ruuanlaittoon ja leivontaan, pidän matkailusta, hyvien tarjousten metsästystä ja huonosta huumorista. En etsi hoitajaa, vaan reipasta tekijää.

Minä toimin työnantajanasi, palkan sijaismaksajana toimii Sosteri. Kuulun Heta-Liittoon, jolloin palkka on 12,11 €+lisät. Työhakemukset liitteineen osoitteeseen pietari02@gmail.com Otan yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin.

Työ tekijää etsii.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.