Haloo Helsinki täytti odotukset Tallinnassa

Haloo Helsinki päätti Kiitos ei ole kirosana –kiertueensa Hartwall Arenan upealla show:lla lokakuussa 2015. Tuosta alkoi pitkä odotus, joka päättyi lopulta Tallinnassa viime lauantaina, kun bändi palasi lavoille Saku Suurhallissa.Tuo oli upea show ja tuntui mahdottomalta, että tuosta pystyisi laittamaan vielä paremmaksi. Väärässä kuitenkin olin, sillä Tallinnassa nähty show oli vielä huikeampi. Toki Suurhall oli hiukan pienempi ja sen myötä tunnelma intiimimpi.

Upea valoshow nähtiin konsertissa.
Upea valoshow nähtiin konsertissa.

IMG_1034

IMG_0684

IMG_0701

Ennen konserttia oltiin paikalla ajoissa ja saatiin parhaimmat pyörätuolipaikat. Vähän hölmösti nuo oli sijoitettu, sillä käytävän ja paikkojen välissä oli vain verho, joten ihmiset tönivät meitä.

Itse konsertti alkoi upeasti trumpetinsoittajan alkaessa soittaa katsomossa. Tuo sai tunnelman nousemaan kattoon, eikä tunnelma oikeastaan laskenut missään kohtaa konserttia.

IMG_0907

Konsertti kesti noin kaksi tuntia ja bändi ei pitänyt edes taukoa. Ainoa pidempi tauko nähtiin puolessa välissä, kun trumpetinsoittaja astui hetkeksi lavalle. Konsertissa kuultiin paljon biisejä uudelta levyltä, mutta myös vanhoja suosikkeja.

Elli jaksoi painaa täysillä kokoajan.
Elli jaksoi painaa täysillä kokoajan.

IMG_0975 IMG_0634-001

Virossa saa katsomoissa juoda alkoholia ja siitähän moni otti ilon irti. Juomaa kannettiin katsomoihin kaksin käsin ja valitettavan monelle tuo näytti olevan tärkeintä koko upeassa illassa.

En tiedä voiko Haloo Helsinki laittaa enää paremmaksi tämän shown jälkeen. Toisaalta monet sanoivat samaa jo Hartwallin jälkeen, mutta mahdoton olikin mahdollinen. Jännä nähdä. että mihin kehitys jatkuu.

IMG_0604

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa