Ihana keväinen viikko takana – Ulkoilua, hyvää ruokaa sekä remontointia…

Jälleen on yksi viikko kulunut ja on aika kirjoittaa viikon kuulumisista. Keväisen lämpimään viikkoon kuului ulkoilua, hyvää ruokaa sekä remontointia.Kevät on edistynyt tällä viikolla suurin harppauksin, kun aurinko on paistanut lähes joka päivä. Valoisuus on lisääntynyt huomattavasti ja linnut visertelevät kivasti pihalla. Ulkoiltukin on paljon ja nautittu lämmöstä parvekkeella. Vielä kun saa uudet akut sähköpyörätuoliin, niin voisi tehdä pidempiäkin lenkkejä ulkona.

Tiistaina meillä oli taloyhtiön vuosittainen yhtiökokous. Siellä ei mitään uutta tietoa taloyhtiömme tilasta tullut, kuin että vettä on kulutettu liikaa ja lajittelussa olemme onnistuneet. Tuli opittua myös uusi sana, muovisilsa, joka kuulemma tuhoaa Saimaan muikut. Vaihdoin tämän innoittamana meille ekosähkön, jolla osallistutaan myös järvilohen suojeluun. Siihen en kuitenkaan ota kantaa, että kumpi edellämainituista kaloista on mukavampi.

Maanantaina paistoin pitkään ja hartaasti uunissa possua, josta valmistui revittyä possua. Liha paistui Cola-kastikkeessa ja maku oli kohdallaan. Siitä tulikin sitten syötyä ihan kyllästymiseen saakka, sillä Maiju ei oikein välitä tuollaisesta ruuasta. Maiju puolestaan herkutteli pizzalla sekä paninilla. Kuvissa myös pähkinäistä kinkkupastaa sekä broileripiirakkaa.

Lauantaina saatiin uusi liesituuletin asennettua. Nyt on hyvä paistaa pekonia ja kaikkea muutakin terveellistä. Asentajalle kiitos urakoinnista.

Viikkoon sisältyi myös Kelan päätös. Pitkän harkinnan jälkeen he päättivät vähentää minulle myönnettyä vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Tuosta lisää täältä.

Tämmöinen oli kulunut viikko. Ensi viikolle luvattiin myös hyvää säätä, joten ulkoilua on ainakin luvassa. Kivaa viikkoa teillekin. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa