Viikon kohokohdat kuvien kera

Ruoka ja herkku painotteinen viikko alkaa olla lopuillaan. Viikkoon mahtui myös ulkoilua sekä juhlien valmistelua. Tässä perinteinen raportti viikon tapahtumista.Ostettiin edellisenä viikonloppuna Lidlistä vohvelirauta, jolla voi tehdä myös donitseja. Maiju valmistikin heti maanantaina ihania suklaadonitseja. Kyllä nyt hemmoteltiin. 😉 Donitsit on kuvassa aseteltu uudelle tarjoiluastialle.

Tällä viikolla on muutenkin tullut herkuteltua niin suolaisella kuin makeallakin. Eräs aamu söin paahtoleivän, jonka päällä oli banaania ja maapähkinävoita. Elvis tykkäsi kuulemma tämmöisestä leivästä, enkä yhtään ihmettele.

Perjantaina valmistin ruuaksi kalapuikkoja, kananmunakastiketta ja perunamuussia. Ruoka maistui lähes yhtä hyvälle kuin lapsena. Yritin myös asetella annoksen näyttävästi esille ja tässä lopputulos. Sunnuntaina puolestaan valmistin ylikypsää possua, jonka olin itse marinoinut.

Maiju lähestyvien syntymäpäivien valmistelut aloitin myös viikonlopun aikana. Valmistin tonnikala voileipäkakun sekä turkinpippuri mangojuustokakun. Molemmat kakut olivat gluteenittomia.

Kevätsää houkutteli taas muutaman kerran viikon aikana ulkoilemaan. Sain sähköpyörätuoliini uudet akut heti maanantaina ja se helpotti ulkoilua, kun ei tarvitse miettiä riittääkö lataus.

Tämmöinen oli siis kulunut viikko täällä. Mitenkäs teidän viikko on kulunut?

Viikon kohokohdat kuvien kera
Siirry sivun alkuun