Sana on vapaa – Kysy minulta mitä haluat!

Toteutin vuosia sitten seuraajille sekä muille kiinnostuneille mahdollisuuden esittää kysymyksiä, jotka liittyivät lihassairauteeni, Duchennen lihasdystrofiaan tai elämääni.Nykyään elämäni on hyvin erilaista kuin silloin. Sairaus on väistämättä edennyt, lisäksi elämäntilanteeni on aivan erilainen. Asenne elämää kohtaan on kuitenkin pysynyt, minua ei helpolla nujerreta.

Nyt Sinulla on siis uudestaan mahdollisuus kysyä minulta kysymyksiä. Voit esittää kysymyksiä tämän bloggauksen kommenteissa, Facebookissa tai Instagramissa. Yritän vastata kysymyksiinne parhaani mukaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa