Mökkiviikon menoa – Ulkoilua, grillaamista sekä saunomista

Ensimmäinen kirjoitus taannoiselta mökkireissulta käsitteli yleisesti tuota Multialla sijaitsevaa Huvilarannan esteetöntä vuokramökkiä. Tässä toisessa osassa käydään läpi se mitä kaikkea teimme mökillä ja saimme siellä ihailla.

Vieressä sijaitsevan Isojärven maisemat olivat upeita ja se hiljaisuus oli mykistävää. Järvellä oli myös joutsenperhe, joka ui välillä lähellä laituriakin. Jopa laiturille uskalsi mennä sähköpyörätuolilla, joten yritin sieltä kalastaa. Tulos jääköön arvoitukseksi.

Alueen luonto oli upea ja Markkulan marjatilan rakennukset hyvin kuvauksellisia. Voisi sanoa, että ihana maalaismaisema oli kyseessä. Saatiin kerättyä luonnosta ensi talven mustikat. Harmittavasti sieniä ei sielläkään näkynyt.Monta erilaista auringonlaskua saatiin ihailla viikon aikana. Täällä kaupungissa asutaan vesistön äärellä, mutta jotenkin sitä on vieraantunut jopa auringonlaskuista.

Mökillä oloon kuuluu tietenkin myös grillaaminen. Etenkin makkaraa tuli syötyä reippaasti, mutta myös muutakin lihaa sekä kasviksia.

Vietin tiistaina 33-vuotissyntymäpäiviäni ja se on kai pieni ihme. Päivä lähti liikkeelle mukavasti, kun avustajat olivat laittaneet saunan lämpenemään. Maiju oli tehnyt myös vastan. Vähän jännitti saunassa käynti, sillä olin saunonut viimeksi jouluna 2004. Hyvin kuitenkin meni ja kävin myöhemmin uudestaan saunassa.

Topi oli tietenkin mukana Huvilarannassa ja nautti upeasta paikasta. Pieni sammakkoeläin julkaisi omalla Facebook-sivuillaan pari mukavaa päivitystä ja ne ovat nähtävissä tuossa alapuolella.

Tämmöinen reissu tällä kertaa, kiitos kaikille mukana olleille. Varattiin mökki viikoksi ensi kesänä, koska siellä oli niin ihanaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa