Pietar.in blogiin uusi tyylikkäämpi ja selkeämpi ulkoasu

Minulla on ollut jo pitkään mietinnässä uusi ulkoasu Pietar.in blogiin, sillä edellinen on ollut käytössä jo useamman vuoden.Tänään sain vihdoin tuon operaation tehtyä ja ulkoasu on jo nyt käytössä. Ulkoasun pohjana on käytetty WordPress-blogialustan valmista pohjaa, jota vähän muokkailin.

Omasta mielestäni ulkoasu on tyylikkäämpi ja selkeämpi kuin aiempi. Tämän pitäisi myös toimia paremmin älypuhelimella sekä tabletilla. Mielelläni otan vastaan palautetta etenkin edellä mainittujen käyttäjiltä.

Muuten aikaa on tällä viikolla kulunut tuon viikolla avatun Pietar.in tarjoukset Facebook-sivun parissa. Käy siis tutustumassa tuohonkin sivustoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa