Pietar.in syksyinen viikko

Yksi lokakuinen viikko alkaa olla taas ohi. Kylläpä aika kuluu nopeasti. No nyt on siis aika julkaista raportti kuluneen viikon tapahtumista.

Keskiviikkona meillä kävi kylässä pieniä ja vähän isompiakin vieraita, kun siskoni vieraili lasten kanssa meillä. Paistettiin tarjottavaksi gluteenittomia lettuja.Olin koko viikon vältellyt ulkoilua muuten kuin parvekkeella. Lauantaina kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ulkoilla ihan oikeasti. Maiju lähti myös mukaan ja käytiin samalla lähikaupassa.

Viikko alkoi hyvällä tuoksulla, kun uunissa paistui porsaanfilee. Olin sopinut yövuorossa olevan kanssa, että laittaa heti aamusta lihan paistumaan. Liha oli laitettu illalla olutkastikkeessen marinoitumaan.

Tein kesällä kebabia ja pakastin silloin siitä osan. Viikolopuksi päätin tehdä kebabkastiketta, sillä liha oli murentunut. Laitoin kebabin lisäksi kasariin tomaattimurskaa, paprikaa sekä chilikastiketta. Oli oikein mauskasta. Maijulle puolestaan valmistin kinkkupastaa.

Sisustettiin viikon aikana vähän makuuhuonettamme, kun Maiju osti Lidlistä pääkallo LED-valot. Ne sopivat hyvin samaan ikkunaan Finlayson Elefantti -sivuverhojen kanssa.

Talvi on tällä viikolla kovasti yrittänyt ottaa vallan syksystä, mutta ei tainut́ vielä kuitenkaan onnistua. Ensi viikoksi luvataan yli viisi astetta lämmintä ja sadetta.

Tällä viikolla on tullut katsottua yllättäen myös jääkiekkoa. Kotiottelut ovat sujuneet SaiPalla oikein hyvin, mutta vieraissa takkuaa. Katsottiin yksi ottelu tällä kokoonpanolla.

Eräs päivä oli tylsää, joten päätettiin testata toimiiko sähköpyörätuolien hätävilkut. Sattumalta siinä syntyi upeaa valotaidetta.

Tässä bloggaus kuluneen viikon tapahtumista. Miten sinun viikkosi on kulunut?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa