Voita itsellesi Mutjutin – ”parantaa lihasten liikkuvuutta ja vähentää kipua”

Maiju bongasi ennen joulua netistä Mutjutin™-kalvohierontavälineen, jonka käytöllä luvattiin edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Mutjuttimella śaat lihaskalvot eli faskiat irtoamaan lihaksesta. Faskia on sidekudosta, joka ympäröi ja yhdistää lihaksia, luita, hermoja ja elimiä. Sen tehtävänä on tukea sekä yhdistää lihaksia ja lihasryhmiä.

Lihaskalvojen hieronta apuvälineellä on ollut hyötyjensä vuoksi suosittua etenkin kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosien ajan.

Kovasta muovista valmistettu Mutjutin on kehitetty Suomessa. Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Sen mitat ovat 8cm x 7cm x 0,4cm. Mutjuttimen™ voi pestä käsin.

Olen kärsinyt jalkaterien puuttumisesta sekä ikävästä pistelevästä tunteesta useita vuosia. Ongelmaan ei ole auttanut kuin lihaskalvojen käsittely. Mutjuttimen avulla lihaskalvojen käsittely on miellyttävän tuntuista ja tehokasta.

Mutjuttimen käyttäminen on yksinkertaista koko kehon lihaksiin. Sen mukana tulee käyttöohjevihko.

Pietar.in järjestää yhteistyössä Wellness Tools Group Oy:n kanssa kilpailun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Mutjutin. Kilpailuun voit osallistua jättämällä kommentin Facebookiin, Instagramiin tai lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pietari@pietar.in. Kilpailuun voit osallistua 14.2,2019 kello 14 saakka. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen. Mutjuttimia on jaossa viisi kappaletta.

Mutjutin sylissä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Comments are closed.