Hautajaiset, leivontaa ja muut viikon kuulumiset nyt luettavissa

Hautajaiset oli valitettavasti tämän kuluneen viikon teemana. Kulunut viikko on mennyt noihin järjestelyihin, mutta on toki muutakin ehtinyt tapahtumaan. Tässä siis viikon kuulumiset.Aloitin keväällä pitkästä aikaa kasvattamaan chilejä. Lajikkeen ehdin toki uńohtamaan ja paketinkin heitin pois. No nyt kuitenkin näyttää, että näitä tuntemattomia chilejä aikaa kasvaa hyvin. Torstaina pääsin poimimaan ensimmäisen kypsyneen chilin.

Punainen chili.

Torstaina tein uuden valloituksen ja ostin ensimmäisen kerran ikinä koskaan omenoita kaupasta. Tämä juttu tuli eteen, kun leivoin isäni muistotilaisuuteen omenapiirakkaa. Tämä sopii hyvin, kun on syksy ja hän oli todella kova syömään omenoita.

Sehän on omenapiirakka.

Muutenkin tällä viikolla on tullut viihdyttyä keittiössä, kun valmistin kääretortun pitkästä aikaa. Tämän gluteenittoman herkun väliin tuli persikka kreikkalaista jogurttia, kermavaahtoa ja pääsiäisestä jäänyt suklaamuna paloina.

Leivontaa on hyvä harrastaa.

Lauantaina oli sitten edessä nuo edellisellä viikolla menehtyneen isäni hautajaiset. Hänet haudattiin kotipaikkakunnan Saaren hautausmaalle. Kaiken kaikkiaan surullinen päivä herätti paljon tunteita suuntaan, jos toiseenkin. Jotenkin sitä hautajaisissa ymmärtää toisen lähdön lopullisuuden.

Hautajaiset vetää synkäḱsi.

Hautajaiset ja metsämiehen hauta.

Kulunut viikko on ollut hieman lämpimämpi kuin edellinen viikko. Tällä viikolla on tullut sen myötä oltua hieman enemmän ulkona ja otettua jopa kuvia.

Venelaituri Sortteerinlahdessa.

Ja minä Saimaan rannalla.

Ei tästä viikosta paljoa saa kirjoitettua, kun ei kauheasti jaksa keskittyä hommaan. Tässä kuitenkin jotain viikon aikana tapahtuneista asioista. Toivottavasti tämä viikko on mennyt sinulla edes vähän paremmissa tunnelmissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa