Tosi-tv, pinkkiä valoa sekä vaarallista liikennettä

Tosi-tv on ollut tällä viikolla katselussa tv:stä sekä suorana lähetyksenä ikkunoiden kautta. Tähän syksyiseen viikkoon on kuulunut myös muun muassa pinkkiä valoa.

Minä olen koukussa tosi-tv sarjoihin, kuten Pohjoisen valtatien pelastajat tai Kovaa peliä Oregonin kalavesillä. Näitä tämän tyylisiä sarjoja löytyy todella paljon Netflixistä ja Disney+:sta. Miten sitä onkaan voinut elää ilman näitä suoratoistopalveluita. Lisäksi tulee tietenkin katsottua paljon jääkiekkoa. Mitä sinä tykkäät yleensä katsoa?

Katson tosi-tv Vihreän kullan vuolijat sarjaa.
Tässä kuvassa näkyvä sarja on Vihreän kullan vuolijat.

Asuinalueemme työmaat sotkevat ymmärrettävästi liikennettä ja se vaatii alueella liikkuvilta erityistä varovaisuutta. Valitettavasti tämä ominaisuus on ollut kadoksissa erittäin monelta. Tämän viikon aikana kyttääjä eli minä olen nähnyt muutaman todellisen vaaratilanteen sekä yhden auton ajavan päin puuta. Toivottavasti kenellekään ei ehdi sattumaan mitään pahaa.

Auton etupuskuri on rikki.
Ei mikään pieni törmäys.
Tosi-tv pihalla.
Ja vaurioitunut puu.

Sosiaalinen media eli muun muassa Facebook ja Instagram olivat rikki maanantaina illalla. Tämän useita tunteja kestäneen katkon aikana huomasi, että paljon enemmän saa aikaan, kun ei tule pyörittyä liikaa näissä palveluissa niin illan aikana sain muun muassa kirjoitettua blogiin edellisenä viikonloppuna valmistettujen kinkkusuikalepihvien reseptin.

Selvää säästöä

Taas kerran se tuli huomattua, että hävikin pelastaminen säästää rahaa selvästi. Alkuviikosta tehdyn Matsmart tilauksen löytönä tehtiin 10 Hartwall Jaffa Juicy virvoitusjuoma tölkkiä maksoi 2,99 euroa. Fazerin Jim suklaapatukat puolestaan maksoivat euron. Toki vain harvat tuotteet ovat superhalpoja, mutta kun samaan tilaukseen yhdistää kaikkea muuta mitä tarvitsee oikeasti, niin säästöjä syntyy selvästi.

Nuo Hartwall Jaffa Juicy virvoitusjuomat ovat kyllä hyvän makuisia. Niissä on 30 % vähemmän sokeria kuin tavallisessa virvoitusjuomassa, mutta ei lainkaan keinotekoisia makeutusaineita. Eli terveellistä juomaa. Makuina ovat trooppinen Mango, raikas Vadelma-Sitrus, mehukas Karhunvatukka sekä Ananas-Passion!

Virvoitusjuomat ja suklapatukat pöydällä.
Joo, myönnän että saan tilauksesta 8% komission.

Tilasin äskettäin Airam LED kasvilampun, joka laitetaan kattovalaisimeen. Sen avulla minun kasvini ehkäpä säilyvät hengissä pitkän talven yli. Lampun väri tuli kuitenkin yllätyksenä, sillä tuotetiedot olivat puutteelliset ja niissä ei lukenut väriä. Kuvissa värit näyttävät kyllä hyviltä, mutta hetken aikaa tässä valossa ja päänsärky on valmis.

Avustajien huoneessa on pinkki valaistus.
Pinkkiä valoa kasveille.

Tässä tämän viikon kuulumiset meidän suunnalta. Miten sinun viikko on tällä kertaa kulunut?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.