Päivitystä eiliseen, uusi haaste

Eilen kirjoittamistani asioista lisätietoa nyt. ABC asiaan on saatu vastaus ja pahoittelu, että on toimittu virheellisesti. Tie asiasta on myös jälleen ilmoitettu, mutta epäilen vahvasti auttaako se mitään.

Elämässä, kun ei mikään mene helpolla niin tuli eteen uusi haaste. Sähköpyörätuoliin olen pyytänyt uutta istuintyynyä ja haluan samanlaisen kuin tässä toisessa pyörätuolissa, koska olen todennut tämän hyväksi. Nyt pitäisi kuitenkin mennä yli 70 km päähän kokeilemaan istuintyynyjä. Miksi kaikki pitää tehdä näin vaikeaksi ja tuhlata yhteiskunnan rahoja taksikyyteihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa