Tie pysyy perunapeltona

Tänään tuli lausunto aloitteeseeni, jonka aiheena oli tie jota pitkin pääsee valtatie kuudelle. Lausunnossa myönnetään, että tie on huonokuntoinen ja se on viimeksi parannettu 30-vuotta sitten. Päällystystä ei kuitenkaa ole tulossa, koska tien keskimääräinen liikennemäärä on 293 – 388 / vrk. Pieniä korjauksia lupaavat tehdä, mutta eipä nuo ole nytkään auttaneet.

Liikenne tiellä tulee kuitenkin varmasti kasvamaan lähivuosina, koska kunta lopettaa kaikki palvelunsa täältä. Ellei sitten kaikki muuta sen takia pois. Mitä sitä kuitenkaan tätä ennakoimaan, annetaan mennä tien ihan pilalle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa