Uusi TV ja muut blogitukset

Philips 42PFL5604H
Philips 42PFL5604H

Tuommoisen 42″ taulu-tv:n ostin ja eilen saatiin laitettua se käyttöön. TV tuli jo kaksi viikkoa sitten, mutta Philipsin sivuilla oli väärää tietoa kiinnityksistä ja piti tilata uusi kattoteline. Suurinosa tähän ostokseen käytetyistä rahoista tuli Seiskan haastattelusta. 🙂

Kohta alkaa olla tekemäni video valmis, eihän siihen mennytkään kuin lähes viikko vaikka en mitään erikoisempaa siihen tenytkään. Suurin ongelma oli ohjelmistoissa ja kannettavan tehoissa, sekä muistissa. Pitäisi olla hieman paremmat vehkeet, että työ sujuisi helposti.

Tänään on mennyt paljon aikaa Suomen MM-rallin seuraamiseen. Tänä vuonna ralli kiinnostaa paljon enemmän kuin aimmin, koska Kimi Räikkönen osallistuu siihen. Tämä tuo varmasti muutenkin paljon lisää kiinnostavuutta rallia kohtaan.

Blogin uuden ulkoasun teko on jäänyt hieman taka-alalle, koska on ollut paljon muutakin tekemistä. Ehkäpä tuokin työ saa vuoronsa lähiaikoina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa