Uusi viikko jälleen

Kylläpä aika kuluu nopeasti ja kohta alkaa tämäkin kesä olla ohi. Tämän viikon perjantaina onkin sitten hieman aihetta juhlaan, koska mittariin tulee vuosia lisää. Ei mitään suurempia juhlia ole kuitenkaan tulossa, ihan perhepiirissä herkutellaan kakulla.

Viime aikoina on kyllä ollut bloggaus aika vähäistä, mutta silti kävijöitä vaan riittää. Suurimpana vetonaulana on loistavat Spotify ohjeet. Pitäisi varmaan kirjoittaa muitakin ohjeita, että tuon innostuksen loputtua ei kävijämäärät romahtaisi. Hyviä juttujen ja ohjeiden aiheita siis kaipailen kävijöiltä.

Lisäsin eilen uusia kuvia galleriaani, jotka on otettu viime viikolla Siikalatvassa, jossa paloi liikerakennus. Kuvat on ottanut veljeni, joka sattui paikalle sattumalta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa