Mahtavia uutisia viime viikolta

Viime viikko oli aikamoisen hieno, kun saatiin varmistus, että Maijun muutto luokseni varmasti onnistuu. On tämä elämä välillä aivan mahtava. Tässä viikon parhaat kuvat.

Maanantai: Pimeänä vuodenaikana on mukava luoda tunnelmaa ja valoa ihanilla kynttilöillä. Tämä kynttilä paloi aika hienosti.

Kynttilän loistava liekki.

Tiistai: Munakasrullaa oli ruokalistalla tällä kertaa. Täytteenä oli ylikypsän possun tähteet, pepperonia, aurinkokuivattua tomaattia ja paprikaa.

Munakasrulla lautasella.

Keskiviikko: VAASAN Lapin Rieska -reseptillä leivottu VAASAN Lapin Rilla -pizzapohja on nyt testattu. Oikein hyvä vaihtoehto pizzapohjalle, jos ei itse kehtaa käydä leipomaan. Juuri sellainen kuin pohjan kuuluu olla, eli ohut.

Pizza oikein lähikuvassa.Torstai: Joulu lähestyy vauhdilla, enää siihen on aikaa reilu kuukausi. On siis jo korkea aika kaivaa jouluvaloja esiin. Samalla mielikin piristyy, vai johtuukohan se aivan muusta tulevasta tapahtumasta. 😉

Joulukynttelikkö ikkunalaudalla.Perjantai: Lähdin viikonlopuksi auttamaan rakasta Maijua pakkaamisessa, sillä hän on muuttamassa luokseni. Saimme siis taisteltua muuton onnistumaan ja kuluvalla viikolla alkaa yhteiselo.

Muuttomies lähössä matkaan.


Lauantai: Vietettiin mukava lauantai-ilta Maijun kanssa. Kuva kertonee riittävästi.

Olut-pullon ympärillä molempien käsi.
Sunnuntai: Siinä on mukanani kulkeutunut tavarakuljetus, paljon toki vielä jäi. Mutta tästä on hyvä edetä kohti yhteistä kotiamme.

Maijun tavaroita säkeissä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa