Taas epäonnistunut verikoe

Päivä alkoikin sitten verikokeella, joka ei yllättäen onnistunut. Lopulta verikoe otettiin taas sormenpäästä, eli aika turhaa se oli. Katsotaan nyt mitä se lääkäri sanoo asiasta torstaina. Eipä ole yhtään mukavaa, kun kukaan ei  tunnu osaavan ottaa minusta verikoetta.

Viime torstain jälkeen on ollut pahoja ongelmia laajakaistan kanssa. Yritin tänään päivittää Telewell TW-EA501 modeemin, mutta silti yhteys katkeaa aina 15-20 minuutin välein. Nyt on Soneralle taas ilmoitettu asiasta, toivottavasti nyt alkaavat sevittää jo asiaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa