Urheilua, miettimistä ja surffailua

Nyt alkaa olla lopuillaan taas yksi lauantai ja kirjoitanpa hieman blogiini. Tämä lauantai oli urheilupainotteinen, mikä nyt ei ole ainankaan vakiolukijoille suuri yllätys. Illalla katso iF1 aika-ajot, jotka kestivät lähes kolme tuntia. Enpä ole vastaava nähnyt koskaan aiemmiin ja enpä usko, että näenkään enää. Sainpahan ainakin kirjoittaa pitkän raportin, kun oli niin paljon tapahtumia.Olen miettinyt Ylioppilaslehden juttua blogilla tienaamisesta, joka innosti itseäni miettimään asiaa. Tällä blogilla nyt ei paljoa tienaa, eli pitäisi kehitellä joku muu hyvä idea. Tavoitteena ei ole miljoonat, vaan saada semmoiset tulot jotka voittaisi minimaallisen eläkkeen. Asiassa on tosin pieni ongelma, sillä en keksi mitään hyvää aihetta blogille.

Tätä omaa blogiani olen myös ajatellut kehittää ja lähiaikoina tänne on tulossa kilpailu. Voin kertoa sen verran, että itse en ainankaan vastaava ole aiemmin nähnyt. Myös palkinto on luvassa voittajalle. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa