Joulu on taas…

Jouluun, eli Jeesuksen syntymäjuhlaan on aikaa enää viikko. Itse olen tänä vuonna ollut ajoissa ja lahjat olen hankkinut jo marraskuun puolella. Jouluvalmistelujen teko on nykyään hyvin helppoa, kun lahjat saa helposti netistä ja postinkantaja tuo ne vaikka sisälle asti. Postilta löytyy myös korttipalvelu, josta voit tilata netin kautta oikean postikortin suoraan vastaanottajalle.

Tässä muutama hyödyllinen joululinkki:

DNA:n joulukilpailu

Gävlen perinteinen olkipukki webkamera

Joulukirkko.fi

Joulukortit suoraan vastaanottajalle

JouluRadio

Kirkkonummen suomalaisen srk:n joulukalenteri

S-lahjakortti.fi

Suomalainen joulu

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa