Mennyttä ja tulevaa

Vuosi 2009 alkaa vetää viimeisiään, vuosi vaihtuu torstaina ja samalla vaihtuu myös vuosikymmen. Tämän vuoden aikana blogini nousi odottamatta suosioon, kun onnistuin kirjoittamaan loistavat Spotify ohjeet. Ohjeiden avulla tuhannet ihmiset ovat saaneet käyttöönsä Spotifyn ilmaiset musiikit.Itse en ainankaan vielä ole niin suosittu, että onnistuisin houkuttelemaan jutuillani blogiini kymmeniätuhansia kävijöitä kuukaudessa. Kuluneen vuoden aikana kävijöitä on ollut yli 300 000. Tarkkoja tilastoja on kuitenkin vaikea kertoa, kun palveluntarjoaja vaihtoi palvelimia keväällä ja tilastot nollaantui.

Ensi vuoden aikana on tarkoitus kasvattaa kävijämäärää huomattavasti ja alkaa tienaamaankin mainoksilla jotakin. Tähän tavoitteeseen päästään ahkeralla kirjoittamisella ja sopivia vinkkejä kirjoittelemalla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa