Mietteitä ihmisten kauppakäyttäytymisestä

Tänään bloggaan ihmisten kauppakäyttäytymisestä ja etenkin siitä, kun pitää tunkea ohi vaikka mistä välistä. Silloin kun ohitettavana on sähköpyörätuoli niin kyseessä on iso riski.

Esimerkiksi tänään kaupassa olin maitohyllyn kohdalla, yllättäen olikin joku mummeli sähkärin ja hyllyn välissä ottamassa maitopurkkeja. Onneksi en lähtenyt liikkeelle samaan aikaan tai olisi voinut tulla vahinkoja.

Jotkut ihmiset sitten jäävät odottamaan taakse kiltisti tai kiertäävät seuraavien hyllyjen välistä. Harva ihminen uskaltaa avata suunsa pyytääkseen tietä. En sitten tiedä, että tekevätkö he niin myös, kun edessä on toiset ostoskärryt.

Seuraavaksi toinen raportoitava juttu. Olin katsomassa kukkakaupan ikkunasta sisään ja parin metrin päähän oli pysäköity auto. Yllättäen kuski käynnisti auton, peruutti taaksepäin ja pysähtyi siihen. Varmaan pelkäsi, että kolhin hänen surkeaa Fordiaan…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa