Tekniset murheet iskivät

Moni varmaan huomasi, että blogini oli tänään suljettuna muutaman tunnin. Tähän syynä oli palveluntarjoaja, joka sulki sivut, kun joku PHP-skripti kuormitti palvelinta liikaa. Ilmeisesti joku WordPress laajennus oli syyllinen.

Onneksi tilanne kuitenkin korjautui nopeasti, kun poistin muutaman laajennuksen. Ainoa haitta oli tapauksesta se, että eräs mainosohjelma tarkasti sivustoni samaan aikaan ja hylätty päätös tuli. No se siitä…

Kyllä tapauksesta kuitenkin jäi suuri epävarmuus palveluntarjoajaa kohtaan. Olisi asiasta kai voinut varoittaa ennen sulkemista… Todennäköisesti siirrän lähiaikoina blogini kokonaan pietar.in domainin alaisuuteen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa