2012 Blu-ray elokuva

Torstaina tuli katsottua paljon puhuttu 2012 Blu ray-elokuva, joka kertoo kyseisenä vuonna tulevasta maailmanlopusta. Yli 3000 vuotta sitten Maya-intiaanien kalenterihan ennusti tämän oikeasti tapahtuvan.

Elokuvan alussa on vuosi 2010 ja tiedemiehet huomaavat, että maapallon sisustan lämpötila on alkanut uhkaavasti nousta ja maailmanloppu on tulossa. Asiasta ei kuitenkaan kerrota mitään tavalliselle kansalle, mutta rikkaille ja valtioiden päämiehille myydään lippuja pelastukseen.

Pääosassa oleva John Cusack näyttelee Jackson Curtisia, joka on lastensa kanssa retkeilemässä Yellowstonen kansallispuistoissa ja huomaa jotain outoa olevan tapahtumassa. Pian alkaakin tapahtua ja Jackson joutuu perheensä kanssa hurjalle pakomatkalle, kun maapallo alkaa tuhoutua.

Enempää en kuitenkaan halua paljastaa tai joku voi jättää hyvän elokuvan katsomatta. Erityisesti voi kehua etenkin erikoistehosteita, jotka olivat loistavia.

Tuotantovuosi: 2009
Ohjaaja: Roland Emmerich
Näyttelijät: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover, Woody Harrelson

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa