Testissä Opticam MD80 ActionCam

Tilasin muutama viikko sitten Verkkokauppa.comista pienikokoisen Opticam MD80 ActionCam videokameran. Ahvenanmaalta tulleen suoratoimitus tuotteen alv oli 0% ja hinnaksi tuli vain 45,40 euroa. 2 megapikselin

2 megapikselin videokamera kuvaa 720×480 tarkkuudella ja 30 fps nopeudella. Kamera tallentaa videon mukana tulevalle 2 gigan MicroSD-muistikortille. Laite tukee kuitenkin jopa 8 gigan muistikortteja. Akun toiminta-ajaksi luvataan 2 tuntia. Kameran mitat ovat 55x20x21 mm.

Otin kameran eilen ensimmäistä kertaa testiin. Se teipattiin kiinni pyörätuolin pöytään ja eikun menox. Kotiin tultuani aloin käydä läpi materiaalia, mutta sitä ei ollut kuin 20 minuuttia. Tiedoissa luvattiin, että videota 2 gigan kortille sopisi 56 minuuttia.

Kuvanlaatu on kuitenkin oikein hyvä, jos ajatellaan kameran hintaa. Teinkin lyhyen videon niin näette itsekkin laadun.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa