V**un vamaset myöhästyttivät junaa

VR herättää jokaisessa matkaajassa tuntemuksia suuntaan, jos toiseen. Yleensä olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun, mutta juuri nyt ottaa päähän tuo toiminta.Matkustimme sunnuntaina 28. kesäkuuta pitkästä aikaa kiskobussilla Punkaharjulta Savonlinnaan. Kiskobussi oli myöhässä asemalle saapuessa jo viisi minuuttia. Nostimella meidät saatiin junan kyytiin ilman ongelmia. Matkan jatkuessa kuulutettiin:

Henkilönostimen käytön vuoksi juna saapuu Savonlinnaan aikataulusta myöhässä 11:30.

Eli meitä syyllistettiin myöhästymisestä muiden matkustajien kuullen, kun tarvittiin apua. Aika naurettavaa touhua henkilökunnalta, kun heidän velvollisuus on auttaa.

Aikataulun mukaan perillä piti olla 11:27, oikeasti perillä oltiin 11:29. Kiskobussi otti kuitenkin aikataulua kiinni pari minuuttia matkan aikana. Aivan turhaa ulinaa muutaman minuutin takia, hävetkää VR!

vr_kiskobussi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa