Kinkkupizzaa Sara Lee pizzapohjalla

Tänään tuli syötyä kinkkupizzaa, jonka pohjana oli paljon tv:ssä mainostettu Sara Lee Pizza Kit. Pohja on valmiiksi levyksi kaulittu, sekä käännetty rullalle ja sen mukana tulee myös tomaattikastike.

Tältä Sara Lee Pizza Kit pizzapohja näyttää pellille rullattuna. Ei mahtunut ihan kokonaan pellille. Ohjeiden mukaan pohjasta saa paremman, jos sen antaa seisoa pellillä hetken ennen täytteen lisäämistä.

Tomaattikastike näytti tältä pizzapohjan päälle levitettynä.

Pizzan täytteeksi tomaattikastikkeen lisäksi tällä kertaa tuli kinkkusuikaleita, ananasta ja juustoraastetta.

Valmis pizza näytti sitten tämmöiseltä. Pohjasta kyllä voisi sanoa lyhyesti aika suolaista pullaa ja tuskin tulee uudestaan ostettua. Valmistaja lupaa tuotteelle tyytyväisyystakuun, joka lupaa 200 % rahat takaisin tyytymättömille asiakkaille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa