Facebookissa julma hyökkäys minua kohtaan

Viime yönä Facebook sivuillani oli aika hurja meno päällä, kun jouduin aivan käsittämättömän hyökkäyksen kohteeksi. YLEn uutistoimittajana työskennellyt ja nykyään Euroopan parlamentissa työskentelevä Leena Niinimaa moitti minua seuraavasti.

Jäin hetkeksi miettimään, että mitä ihmettä nyt tapahtuu. Onneksi olen kuitenkin varustettu hyvällä itsetunnolla, joten hämmästys muuttui nopeasti nauruksi.

Facebook profiilissani on kuva minusta ja kummipojastani. Myöhemmin hän puolusteli tekoaan, että ei tiennyt kumpi on kaverini. Eipä taida yhtään ontua tuo selittely…

On kuitenkin tosi röyhkeää hyökätä tuolla tavalla sanallisesti kenenkään kimppuun. Onneksi ihanat Facebook-ystäväni puolusti minua tilanteessa loistavasti.

Toisaalta tuo purkaus saattoi liittyä myös politiikkaan, kun kommentit tuli erään jakamani vaalivideon alle. Ehkäpä tällä käännettiin huomio pois vaalivideosta. Tosin tuskin tuo teki hyvää hänen omalle puolueellekaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa