Tulossa kesä, josta ei menoa ja meininkiä puutu

Taas on yksi uusi viikko edessä ja toinen on jätetty taakse. Mennyt viikko kului hyvin pitkälti kesäisessä säässä ja kävin ulkona jokaisena päivänä. Milloinkohan viimeksi olisi tuollaista erikoisuutta nähty, ei varmasti vuosiin.

Jotenkin ei ole pitkiin aikoihin napannut ulkonaolo, mutta kevään aikana olen pakottanut itseäni ulos. Ja se on todellakin kannattanut, sillä nyt ulos menoa oikein jo odottaa.

Edessä on vauhdikas kesä, johon mahtuu ainakin matka Tallinnaan ja Imatra Big Band Festivaleille kuuntelemaan Yö:tä ja Chisua. Mutta onneksi taitaa olla edessä Pitkä kuuma kesä. Ja jos nyt pari sateista päivää sattuukin yllättämään, voi netistä löytää kaikenlaista mukavaa tekemistä, esimerkiksi tsekkaamalla nettipelejä osoitteessa www.gamingclub.com/fi

Vauhti on hurjaa!

Vauhtia riittää niin kuin kuvakin kertoo. Kesän aikana tullaan näkemään blogissa paljon kuvia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa