Kun lyötyä lyödään yhä uudelleen

Nyt avaudun asiasta, josta en ole aiemmin tänne kirjoittanut. Olen nimittäin roikkunut ns. löysässä hirressä veljen kuolemasta saakka, koska hoitorinki oli hänen ja kunta osti avustukseni samasta paikasta.

Asioista on neuvoteltu tuosta asti. Nyt kunta on irtisanonut hoitoringin sopimuksen maanantaista 18.6. alkaen… Eli näin yrittävät siis suoraan sanottuna pakottaa palvelukotiin…

Tarvitsen hoitajan/avustajan 24/7, koska en pysty aina hälyttämään apua. Tasapainoni on huono ja saatan horjahtaa asentoon, josta en pääse itse pois. Pääni saattaa horjahtaa niin, etten voi kunnolla hengittää. Maski tai hengitystuesta tuleva letku voi irrota ja silloin ei ole aikaa odottaa apua.

Ei tämmöisiä ilmeisesti tarvitse ottaa huomioon, kunhan vain luullaan säästävänsä. Järkytyksestä johtuneet kyyneleet on nyt vuodatettu ja tästä alkaa taistelu!

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa