Lippupiste myönsi virheen, sain hyvitystä

Kerroin heinäkuussa, että varatessani lippua Puumalan Siltakemmakat -tapahtumaan oli avustajan ilmainen sisäänpääsy epäselvää. Lippupisteessä luvattiin selvittää asia ja myöhemmin ilmoitettiin, että avustajalle täytyy ostaa oma lippu.

Lopulta Siltakemmakoissa ei ollut mitään ongelmaa avustajan ilmaisessa sisäänpääsyssä. Tämän jälkeen pyyxsin Lippupisteeltä selvitystä asiasta.

Lippupiste myöntää, että virhe on tapahtunut heidän suunnalla. Korvauksena sain Lippupisteeltä yhden pääsylipun hintaisen elämyslahjakortin, eli 26 euron arvoinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa