Syksyn uutuus suklaita testaamassa

Kyllä meillä täällä Punkaharjulla on hyvä K-kauppias. Sain nimittäin häneltä tällä viikolla arvosteluun kaksi syksyllä myyntiin tulevaa suklaa uutuutta. Kiva juttu, että tälläkin kylällä osataan arvostaa tunnettua bloggaajaa. 

Oiskohan kannattanut kuvata ennen avaamista?

Fazerin Geisha Dark on maistuva uutuus, jossa on 47%  tummaa suklaata. Sisällä on tuttua hasselpähkinänougattäytettä. Tämä uutuus lyö muut Geishat maanrakoon mennen tullen.

Norjalainen Nidar stratos on minulle uusi tuttavuus, mutta sitä on ilmeisesti myyty Suomessa joskus 1990-luvun alkupuolella. Stratos on kuohkeaa ”ilmakuplasuklaata”, mutta omaan makuuni turhan makeaa.

Yhteenvetona voin todeta, että Geisha Dark lähtee mukaan vielä ostettunakin. Stratoksen kohtalona tulee varmaan olemaan kaupanhylly.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa