Uusi ruokablogi ja muuta jännää

Jälleen kerran ollaan siinä tilanteessa, että on aika kertoa lisää Facebookissa viikon aikana julkaistuista päivän kuvista. Viikko oli hyvin mielenkiintoinen, kun Maijun muutto saatiin loppuun ja avattiin ruokablogi.

Maanantai: Loput Maijun muuttotavarat tulivat Jaakko-veljeni kuljettamana kotiimme. Nyt on olohuone täynnä laatikoita. Yhteinen kotimme on kohta valmis, toki se vaatii pientä vääntöä.

Muuttolaattikoita pinossa.

Tiistai: Kuuluisan vitriinimme päälle on nyt muuttanut ihana, suu auki huutava koiraperhe. Pelastettiin pahvilaatikossa puoli vuotta asuneet koirat. Joo, joo valittajat, tiedetään ne ovat pehmoja…

Koirat istuvat vitriinin päällä.

Keskiviikko: YK:n kansainvälistä naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää vietettiin maanantaina. Näitä Valoa, ei väkivaltaa -kynttilöitä jaettiin meillekin. Kynttilöiden laatu oli surkea, eikä ne palaneet pitkään. Lyhty on uusi, kihlajais-/tuparilahjaksi saatu.

Lyhty!

Torstai: Mistä näitä kenkiä oikein tulee? Siis asunnossamme ovat kengät lisäntyneet huomattavasti viime aikoina, eikä loppua tunnu näkyvän. Kuvassa on vain kahdet minun kengät. Eikä tässä vielä ole kuin talvikengät.

Kauheesti kenkiä.

Perjantai: Kannattaa käydä kaupassa, kun sieltä voi saada mukaansa vaikka uusia (hieman uudistuneita) turkinpippureita maisteltavaksi. Paikallinen K-market Kruunu tarjosi jälleen tämän ilon, kannattaa siis käydä siellä.

Ukon naama rakennettu lautselle.


Lauantai: Avattiin Maijun kanssa yhteinen, suuren menestyksen saava Tukehu Pullaas -ruokablogi. Nimi syntyi vitsillä, mutta tämä ruoka ei. Makkarapata oli oikein maistuvaa ja helppo valmistaa.

pata

Sunnuntai: On aika ensimmäisen adventtisunnuntain, joulu siis lähestyy. Tällä kuvalla toivotin blogin lukijoille Hyvää adventtisunnuntaita.

IMG_2238

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa