Eipä tarvitse asioida Maskussa toista kertaa

Kerronpa nyt teille tarinan, joka ehkä saa Sinut miettimään kaksi kertaa, että missä huonekaluliikkeessä jatkossa asioit. Itse en ainakaan asioi toista kertaa Maskussa.

Ostettiin Maskusta elokuun loppupuolella uusi ruokapöytä sekä vitriini. Ongelmat alkoivat jo liikkeessä, kun osamaksua varten kysyttiin ammattia. Erehdyin sanomaan olevani eläkkeellä ja siinä sitten alettiin vaatia siitä todisteita.


Tuossa vaiheessa olisi pitänyt sanoa, että pitäkää tunkkinne ja kiitti mulle riitti. Enpä sitä sitten tehnyt, hölmöyttäni. Otin Kelaan yhteyttä, pyysin heitä lähettämään eläkepäätökseni todisteeksi.

Se ei kuitenkaan käynyt heille, koska tarvitaan tuorein eläkepäätös, jossa näkyy euromääräinen eläkkeen määrä. Markka-aikainen paperi ei kelvannut. Ongelmahan tästä sitten syntyi, kun päätös on tehty ennen perhanan euroja.

IMG_1998-001
Tämmöinen seisoi pitkään olohuoneessa.

Asiaa väännettiin ja lopulta huonekalut saapuivat kuukautta myöhemmin. Vitriini tosin oli saanut kuljetuksessa osumaa ja se oli rikki kulmasta. Siitä alkoikin sitten uusi rumba, kun yritin selvittää vaihtoa.

Kovasti hitautta yritettiin selitellä, milloin myyjä oli lomalla ja ties mitä… Turhia lupauksia toimituksesta sateli jatkuvasti. Lopulta vitriini saapui lokakuun lopulla.

IMG_2063
Lopulta se tuli.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa