Eipä tarvitse asioida Maskussa toista kertaa

Kerronpa nyt teille tarinan, joka ehkä saa Sinut miettimään kaksi kertaa, että missä huonekaluliikkeessä jatkossa asioit. Itse en ainakaan asioi toista kertaa Maskussa.

Ostettiin Maskusta elokuun loppupuolella uusi ruokapöytä sekä vitriini. Ongelmat alkoivat jo liikkeessä, kun osamaksua varten kysyttiin ammattia. Erehdyin sanomaan olevani eläkkeellä ja siinä sitten alettiin vaatia siitä todisteita.


Tuossa vaiheessa olisi pitänyt sanoa, että pitäkää tunkkinne ja kiitti mulle riitti. Enpä sitä sitten tehnyt, hölmöyttäni. Otin Kelaan yhteyttä, pyysin heitä lähettämään eläkepäätökseni todisteeksi.

Se ei kuitenkaan käynyt heille, koska tarvitaan tuorein eläkepäätös, jossa näkyy euromääräinen eläkkeen määrä. Markka-aikainen paperi ei kelvannut. Ongelmahan tästä sitten syntyi, kun päätös on tehty ennen perhanan euroja.

IMG_1998-001

Tämmöinen seisoi pitkään olohuoneessa.

Asiaa väännettiin ja lopulta huonekalut saapuivat kuukautta myöhemmin. Vitriini tosin oli saanut kuljetuksessa osumaa ja se oli rikki kulmasta. Siitä alkoikin sitten uusi rumba, kun yritin selvittää vaihtoa.

Kovasti hitautta yritettiin selitellä, milloin myyjä oli lomalla ja ties mitä… Turhia lupauksia toimituksesta sateli jatkuvasti. Lopulta vitriini saapui lokakuun lopulla.

IMG_2063

Lopulta se tuli.

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin Eipä tarvitse asioida Maskussa toista kertaa

 1. Kikka sanoo:

  Kaunis vitriini, nyt kun sait sen EHJÄNÄ. Törkeää palvelua toden totta..Tuosta tuli itsellenikin mieleen, kun olin avomieheni kanssa Jyskissä hakemassa aivan yksinkertaista hyllyä DVD-levyillemme..Katsoimme erästä hyllykköä ja huomasimme yhden tason olevan rikki eikä pysy kunnolla kiinni..Myyjältä kysyttyämme hän paukutti hyllyä nyrkillä (yrittii saada sen pysymään) ja totesi, että kyllä se teille kelpaa… :O Ilmeemme olivat varmaan näkemisen arvoiset..Jos varastosta olisi halunnut vastaavan tuotteen ehjänä olisi hintaan tullut 10€ lisää…Enkä enää kyllä mene Jyskiin! :/

 2. Tuija Helena sanoo:

  Sinulle on kyllä sattunut ns. väärällä jalalla noussut myyjä, sillä ainakin minä olen saanut ihan asiallista palvelua huolimatta pyörätuolista. Vai olisiko vika Maskun sijainnissa?

 3. ari seppälä sanoo:

  samankaltainen kokemus ylöjärven maskussa joku vuosi sit.ostin hyllykön,kotona huomasin että yksi laatikko oli väärää mallia,soitto ja luvattiin parissa päivässä toimittaa,ei näkynyt laatikkoa soitto maskuun ja uusi lupaus lähtee huomena,ei tullu sitä huomista kuukauteen joten palautin hyllyn.kaupassa metakka että olin itse vaihtanut osan,sanoin pari valittua sanaa reiluun ääneen,niin että kaikki asiakkaat kuuli,sain rahat takaisin.olen kehitys vammais ohjaaja,kävin asiakkan kanssa samaisessa liikkeessä katsomassa sohvaa,minulle olisi myyty mutta kehitysvammainen oli kun ilmaa,pitäkööt huonekalunsa,on muitakin liikkeitä

 4. mirva sanoo:

  Opiskelin puusepäksi siinä toivossa, että ihmiset alkaisivat ymmärtää hyvän päälle ja lakkaisivat ostamasta näitä maskun ja ikean rutkuja. Ollaan meinaan aikamoisen jätevuoren keskellä kohta kun kaikki huonekalut on kertakäyttöisiä 🙁

 5. Jaana Kovanen sanoo:

  Ite oon kokenu hiukan samaa ja päättäny, etten sitä ovee enään avaa. Askon hinnat on kovemmat mutta myös palvelu on eri luokkaa….asiantuntevaa ja asiakasta kunniottavaa! Tsemppii sinne uuteen kotiin!

 6. Joni sanoo:

  Tuttua. Mulla Maskun ruokapöydästä puuttui jalat, ja jalkojen saamisessa kesti ja kesti.

 7. Päivitysilmoitus: Uusi ruokablogi ja muuta jännää - Pietar.in

Vastaa