Huh, kiirettä pittää

Viime aikoina on täällä meidän suunnalla ollut pikkuisen tai vähän enemmänkin kiirettä, sillä tekemistä on ollut todella hurjasti.Edellisenä viikonloppuna oltiin Tampereella Blockfesteillä, kun Cheek teki odotetun paluun lavoille. Sunnuntaina palattiin kotiin ja sitten alkoi pakkaaminen, kun keskiviikkona oli edessä muutto omaan kotiin.

Nyt ollaan sitten urakalla purettu muuttotavaroita kolme päivää ja aika hyvä järjestys alkaa löytyä. Pientä pintaremonttia vielä on kuitenkin jäljellä, kuten muutaman seinän maalamista ja hyllyjen yms. kiinnittämistä.

Toki ongelmiakin muuton yhteydessä nähtiin, kun tuhosin heti alkuun parvekkeen ovea. Parvekkeelle vievä luiska on turhan jyrkkä. Toinen ongelma oli pesuhuone, kun suihkutuoli ei sopinut wc-pöntön päälle kuin survomalla ja lavuaarikin puuttui. Vammaispalvelun tekemät muutostyöt olivat hieman menneet puihin, mutta niitä tullaan onneksi korjaamaan. Kaupunki osaa hommansa…

Vähän siis on koettu muuton yhteydessä muuttuvia tekijöitä, mutta lopulta kaikki on suhteellisen hyvin. Suuri kiitos kaikille pakkaajille, muuttajille ja purkajille. Huomenna vuorostaan lähdemme lomailemaan Härmän kylpylään.

11949339_10207672018665481_449218769641375647_n

IMG_8668

IMG_8669

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa