Viikko takana, suuri unelmamme askeleen lähempänä

Tästä kohta loppuvasta viikosta jäi käteen hyvä mieli. Suuri unelmamme on nyt jälleen yhden askeleen lähempänä. Tässä on viikon, ehkäpä parhaat Facebook-sivuilta tutut kuvat.

Maanantai: Tiistaina oli edessä tulevaisuuden kannalta tärkeä palaveri, joten päätin laittaa parasta pöytään. Tässä on oman reseptini mukaan valmistettu feta-kasvispiirakka. Ja hyvin se näytti maistuvan.

Feta-kasvispiirakkaa sydänvuoassa.

Tiistai: On se kuha vaan ehdottomasti parasta kalaa. Mausteeksi vaan suolaa, tilliä sekä sitruunamehua, ja sitten vaan syömään. Tarjota kalan voi esimerkkiksi salaatin kanssa. Seurana syömässä oli rakas Maiju, jonka kanssa suunnitellaan muuttoa yhteen.

Kuhaa ja salaattia.

Keskiviikko: Niin sitä taas kävi, että sähköpyörätuoli lähti jälleen kerran huoltoon. Tällä kertaa hajosi jousitus. Alle vuoden vanha ja huollossa kolmatta kertaa, laadukas menopeli. Kovaa vauhti alkoi jälleen tarjota tämmöinen ajoneuvo.

Ihmisvoimalla toimiva pyörätuoli.
Torstai: Tilasin uudet, pirteän väriset collegehousut ebayn kautta. Joidenkin mukaan kauhean väriset, mutta se on heidän ongelma, Itse tykkään värikkäistä vaatteista.

Turkoosit housut jalassa.


Perjantai: Masku vaihtoi sitten vihdoinkin viallisen vitriinin ehjään. Reilusti yli kuukauden sai vääntää asian kanssa. Lähipäivinä tulossa juttua asiasta, eikä se tee hyvää liikkeen maineelle.

Vitriini täytettynä.

Lauantai: Pyhäinpäivänä lounaalla oli tarjolla ylikypsää possua, tomaattikastiketta, perunoita ja puolukkasurvosta. Hyväähän se tietenkin oli, kun tein ruoan itse. Ruokaseurana tällä kertaa oli Antti-eno. Ylikypsä possu on vaan niin parasta.

Hyvää ruokaa, nätti kattaus!

Sunnuntai: Kysyin, että mikä turhake se tuokin on? Tarkoitin tuota Chiquitan banaanikoteloa, joka löytyi kaappeja siivotessa. Kaikenmaailman turhakkeita sitä löytyykin.

IMG_2076

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa