Juhlaa, hyvää ruokaa ja ulkoilua – Lue meidän viikosta

Lämmin lokakuinen viikko alkaa olla ohi, joten on aika kirjoittaa jotain kuluneesta viikosta. Viikkoon kuului muun muassa juhlaa ja ulkoilua.

Käytiin pitkästä aikaa syömässä ulkona torstaina. Meillä oli Maijun kanssa syytä juhlaan, sillä mentiin kihloihin kyseisenä päivänä tasan viisi vuotta sitten. Savonlinnassa on onneksi vielä todella hyviä ketjuihin kuulumattomia ravintoloita. Tällä kertaa kävimme syömässä pizzeria Caperossa.

Maiju söi perinteisesti pepperoni pizzaa. Minä puolestaan söin kanaruukun. Molemmat ruoat maistuvat oikein hyvältä ja palvelu pelasi hyvin, kiitos!Tällä viikolla on tullut häärittyä myös keittiön puolella. Alkuviikolla tapahtuneista epäonnistumisista en mainitse sen enempää. Lauantaina puolestaan onnistuin ja tuli oikein hyviä turkinpippurisia suklaaruutuja. Sunnuntaina aamiaisella söin upeita cocktailtikkuja ja mysliä mangokiisselin kanssa.

Kela on aiheuttanut jännitystä elämään viime aikoina. Tämä meidän kaikkien rakastama pulju oli päättänyt, että vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajien kilpailutuksessa hinnan painotus oli 80 prosenttia ja laadun vain 20 prosenttia. Saatiin tällä viikolla tieto, että meillä nykyinen fysioterapeutti voi jatkaa ensi vuonnakin.

Elokuussa Cheekin uran päättänyt Valot Sammuu -konsertti aiheutti mielipahaa. Tällä viikolla tapaus sai lopullisen päätöksen, kun järjestäjä Fullsteam Agency palautti lippurahat ja urheilukassit.

Tilattiin tällä viikolla MatSmartista paketti. Nyt saa talvi sitten tulla, kun meillä on kaapit täynnä ruokaa kesään asti.

Sunnuntaina upea ja lokakuuksi todella lämmin sää innosti meidänkin ulkoilemaan. Ihana väritys on luonnossa tällä hetkellä. Samalla ajettiin keskustan S-markettiin -60% ostoksille. Ensi viikolla pitäisi kai jatkuu myös hyvät kelit.

Tässä lyhyesti kuluneen viikon tapahtumat tältä suunnalta. Miten Sinun viikko on mennyt? Oletko käynyt ulkona nauttimassa ihanasta ilmasta?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa