Mikä tekee miut onnelliseksi?

Arkipäiväisessä elämässä syntyy paljon aiheita bloggauksiin, kun vain pitää silmät auki. Nyt siitä syntyikin seuraava kirjoitus: elämän henkireikiä.

Ihmisillä on paljon erilaisia henkireikiä, joilla pidetään päätä kasassa vaikeinakin aikoina. Eri elämäntilanteissa ne voivat ja yleensä muuttuvatkin sen mukaan mikä milloinkin on tärkeää.

Itsellä internet ja sen luomat mahdollisuudet ovat olleet henkireikiä vuosia, kun en paljoa muuta tehnyt. Parin viime vuoden aikana elämään on tullut paljon muutakin, joten osittain sen tärkeys on vähentynyt.

Nykyään se tärkein asia ja parhaiten huomiseen jaksamaan on rakas vaimoni Maiju. Miten sitä onkaan osanut elää ilman noin ihanaa, ymmärtävää sekä hauskaa ihmistä. Tietäen, että toinen on tukena vaikeinakin aikoina.

Muukin perhe sisaruksineen ja heidän lapsineen ovat todella tärkeitä elämässäni. Liikkuminen ympäriinsä ja musiikki menevät myös tietokoneen edelle. Ruoka, etenkin hyvä sellainen ja valmistaminen myös.

nelma

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa