Kiitollinen heistä kaikista

Kiitollisuus on tällä kertaa toivottavasti ”syvällisen” bloggaukseni aiheena. Jotenkin tämä aihe on vaikea ottaa yleensä puheeksi, kun en osaa ajatuksia sanoiksi pukea. Ehkä näin tekstin muodossa onnistuu paremmin.

Maiju:

Tuo nainen, joka ajeli elämääni keväällä 2013 aivan yllättäen, kun luulin etten kelpaa kenellekään. Maiju on tuonut elämääni niin paljon uutta sisältöä ja parantunut sen laatua huomattavasti. Enää ei tule istuttua tietokoneella 24/7. Ilman Maijun tukea ei tuostakaan olisi tullut mitään.

On niin ihana jakaa kaikki arkipäiväinenkin toisen ihmisen kanssa. On myös upeaa, kun tietää toisen olevan tukena vaikeinakin aikoina. Toki parisuhde tuo myös vastuuta, mutta toisen kanssa elämä on vaan paljon parempaa. Kolmas kohtakaan ei olisi tapahtunut ilman murmelia.Perhe:

Lähelläni on kourallinen rakastavia ihmisiä, joiden kanssa on oikeasti hienoa viettää aika. Joitakin railoja on viime vuodet perhesuhteisiin valitettavati luonut. Toiset jaksavat pysyä rinnalla kulkemassa ja tukea minua. He saavat myös minun huomioni ja välitän heistä paljon.

Avustajat:

Lopultakin tammikuussa sain aivan oman avustajaringin, eikä kukaan muu päätä asioista. Lähes kolme vuotta tulikin oltua ”naimisissa” erään firman kanssa. Ringissä mukana olevia kiinnostaa oikeasti minun hyvinvointini, eikä vaan firman tilille kilahtavat kolikot. Ja heidät olen itse töihin valinnut.

Liian harvoin muistan sanoa teille kaikille kuinka tärkeitä olette. Suuri kiitos, että jaksatte olla elämässäni mukana!

Maijun kiitollisuus bloggaus löytyy täältä.

Katariina ja me
Katariina ja me

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa